Skræl og riv gulerødderne fint, hvorefter du hakker nødderne groft.
Tænd for ovnen ved 200 grader. Læg bagepapir i en lille bradepande, ca. 25x30, eller smør den grundigt med olie.
Så slår du æggene ud i en skål, og pisker dem godt lette, hvorefter du hælder sukkeret med, og pisker også det let. Pisk så olien i. Derefter rører du gulerødder og nødder i, og blander mel, bagepulver, vaniliesukker og kanel, og vender det i dejen.
Hæld dejen i bradepanden, og sæt den på den næstnederste ovnribbe.
Bages 45-50 minutter ved 200 grader C.
Tips:
Det er en superlækker kage, som jeg har bagt rigtig meget :) Den er også god med lidt cremefraiche på toppen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7570 gange, og udskrevet 226 gange.
Kommentarer
MUSE-fan - 2010-09-25 16:04:54 Kan man undlade nødderne? =)
mil - 2008-11-08 12:57:36 den er super!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider