Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel lasange

Kartoffel lasange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anders

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.Hakket oksekød
12 mellemstore Kartofler
2 tsk.origano
1 tsk.salt
2-3 dl.mælk
 


Opskrift:

Først opvarm købet og tilsæt de kryderiger du nu vil have i. lad det stå og simre ved svag varme mens du skræller og bagefter river alle kartoflerne. find nu en rund form som helsk skal være 10-15 cm dyb. Lig føft et lag Kartofle strimler nederst så laget er 2 cm ca og derefter tager du noget oksekød og ligger et 2 cm lag. fløg den frem gangs måde til der er ca 4-5 lag af her. sør for det øverste lag er kartofle strimler. hæld så mælken ud over formen og derefter drys kryderrigerne ud over. varm den ved 200 grader i 20-30 min hvis det ikke er nog så skal du vente til det øverste lag er lidt sprødt og gyldent.

Tips:

sør endlig for lagne er lige tykke alle steder. Tilsæt eventuelt andre kyderiger. anbefales det serveres med en god sovs og brød ved siden af. husk mælken ellers bliver den alt for tør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8126 gange,
og udskrevet 118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-04-28 18:59:26
det er bare super duper læk læk lækkert


  -  2007-04-28 18:58:35
lidt klumpet men lækkert