Lyserød løgsuppe

Lyserød løgsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie

Indsendt :

Ingredienser:
400 g.løg
3 spsk.olie
1 l.grøntsagsbouillon
1 dl.tomatpuré
2 dl.fløde (evt. mælk)
 evt.salt og råsukker
 
 Croutoner:
2 skiverfranskbrød
2 spsk.olie
1 fedhvidløg
 
 Evt.hakket persille
 
Opskrift:
Løgene hakkes fint og brunes let i olien. Kogende bouillon hældes ved, og suppen koges i 10 minutter. Tomatpuré og fløde tilsættes, og suppen smages evt. til med salt og råsukker. Franskbrødsskiverne skæres i små terninger og ristes gyldne i olie tilsat knust hvidløg. Lige inden serveringen drysses suppen med brødterningerne og evt. hakket persille - eller brødterningerne serveres seperat.


karakterer:
Opskriften er vist 5686 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu