Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lyserød løgsuppe

Lyserød løgsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.løg
3 spsk.olie
1 l.grøntsagsbouillon
1 dl.tomatpuré
2 dl.fløde (evt. mælk)
 evt.salt og råsukker
 
 Croutoner:
2 skiverfranskbrød
2 spsk.olie
1 fedhvidløg
 
 Evt.hakket persille
 


Opskrift:

Løgene hakkes fint og brunes let i olien. Kogende bouillon hældes ved, og suppen koges i 10 minutter. Tomatpuré og fløde tilsættes, og suppen smages evt. til med salt og råsukker. Franskbrødsskiverne skæres i små terninger og ristes gyldne i olie tilsat knust hvidløg. Lige inden serveringen drysses suppen med brødterningerne og evt. hakket persille - eller brødterningerne serveres seperat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5139 gange,
og udskrevet 73 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu