Honningbrød 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Kludderkokken Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i det lunkne vand. Rør honning og kærenmælk i. Bland alle krydderierne med sigtemelet, og rør det i. Kom til sidst hvedemelet i, lidt ad gangen, så dejen bliver æltbar og slipper hænderne. Mængden kan variere lidt. Lad dejen hæve tildækket i 2 timer.
Læg dejen ud på bordet, og form den til 2 runde brød eller 8-9 store boller. Tryk bollerne lidt flade med hånden. Læg dem på plade, og lad dem efterhæve i 1 time. Bag dem midt i en 200 grader C. alm. ovn. Brødene bages i ca. 40 minutter, bollerne i 15-20 minutter. Afkøles på bagerist. Opbevares i plastpose eller fryses. |
|
Opskriften er vist 38531 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne