Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gyldne horn

Gyldne horn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.hvedemel
125 g.smør eller margarine
0.25 dl.fløde
1 tsk.sukker
5 g.gær
 
 Fyld:
 Abrikos- eller appelsinmarmelade
 
 Pynt:
100 g.hakkede mandler
 lidtsukker
1 æggeblomme
 


Opskrift:

Gæren opløses i fløden, hvorefter alle ingredienser æltes sammen til en ensartet dej, der hviler på et koldt sted, helst køleskab, i ca. 15 minutter.

Derefter deles dejen i 2 lige store stykker, der formes til kugler og rulles cirkelrundt ud, 25 cm. i diameter. Hver cirkel skæres ud til 8 trekanter. På den brede ende af hver trekant anbringes en tsk. marmelade, hvorefter dejstykket rulles op til horn fra den brede ende.

De 16 horn pensles med æggeblomme, drysses med hakkede mandler og sukker, hvorpå de uden efterhævning bages på ovnens midterste rille ved 225 grader C i ca. 12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

701 - 856







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3527 gange,
og udskrevet 56 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu