Karryen brændes af i margarinen. Løg, gulerødder og porre svitses heri. Tomater og kokosmælk tilsættes. Dåsen fra tomaterne fyldes med vand to gange og hældes i.
Ferskner og rejer tilsættes, lige før severing. Velbekomme!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13348 gange, og udskrevet 488 gange.
Kommentarer
Rikke - 2012-11-10 17:30:20 en halv dåse karry ???? er dette ikke en fejl ? vil gerne vide hvormeget karry der skal i, da mit karry normalt er i pulver og i et brev
- 2009-03-19 06:39:17 det er en af de rigtige gode og bedre supper jeg har smagt mine børn i min vuggestue er hel ville med den mvh annette
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider