Dejen:
Hvedemel røres lind med olivenolien, lidt salt og et glas lunkent vand. Lad dejen trække.
Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt. Vend æggehviden i dejen. Dejen kan krydres efter ønske med paprikapulver eller chilipulver eller hvad pulver der nu passer til det som skal dybsteges i den.
Fritureolien varmes op til ca 180 grader C, jeg plejer at bruge et stegetermometer.
Muslingerne vendes i mel, dyppes i dejen, og steges gyldne i olien, lægges på fedtsugende papir.
Tips:
Du kan også bruge friske muslinger, så skal de bare lige koges først. Se opskrift her
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9187 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider