Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Honningmarinerede rodfrugter

Honningmarinerede rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3-4 gulerødder
2 pastinakker (eller pastinak og persillerod)
6 skalotteløg gerne aflange
 
 Marinade:
1 spsk.hakket (skalotte)løg
1 spsk.klaret smør
1 spsk.citrontimianblade
1 spsk.hvid balsamicoeddike
1 spsk.lynghonning
0.5 dl.jordnøddeolie
1 lime saft heraf
0.5 dl.vand
 


Opskrift:

Til marinaden svitses løg i smør, de øvrige ingredienser tilsættes, og alt koges et par minutter.

Skær de rensede grønsager i små bidder, og svits dem i klaret smør, ca. 10 minutter.

Hæld marinaden ved, kog videre et øjeblik, og lad grønsagerne trække til servering.

De skal ikke i køleskabet, lad dem bare stå på køkkenbordet, 15-30 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19876 gange,
og udskrevet 515 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu