| |
|
Honningmarinerede rodfrugter
Honningmarinerede rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
3-4 | | gulerødder 3-4 gulerødder | 2 | | pastinakker (eller pastinak og persillerod) 2 pastinakker (eller pastinak og persillerod) | 6 | | skalotteløg gerne aflange 6 skalotteløg gerne aflange | | | | | | Marinade: Marinade: | 1 | spsk. | hakket (skalotte)løg 1 spsk. hakket (skalotte)løg | 1 | spsk. | klaret smør 1 spsk. klaret smør | 1 | spsk. | citrontimianblade 1 spsk. citrontimianblade | 1 | spsk. | hvid balsamicoeddike 1 spsk. hvid balsamicoeddike | 1 | spsk. | lynghonning 1 spsk. lynghonning | 0.5 | dl. | jordnøddeolie 0.5 dl. jordnøddeolie | 1 | | lime saft heraf1 lime saft heraf | 0.5 | dl. | vand 0.5 dl. vand | | | |
| |
Til marinaden svitses løg i smør, de øvrige ingredienser tilsættes, og alt koges et par minutter.
Skær de rensede grønsager i små bidder, og svits dem i klaret smør, ca. 10 minutter.
Hæld marinaden ved, kog videre et øjeblik, og lad grønsagerne trække til servering.
De skal ikke i køleskabet, lad dem bare stå på køkkenbordet, 15-30 minutter.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 20441 gange, og udskrevet 537 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|