Rødspættefilet i fad
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : Hjelmsgaard Indsendt : Red : |
|
|
Kog en ½ - 1 liter vand og rør bouillonterningerne ud i.
Hæld bouillonen i et fad.
Vask og pluk persillen. Skær rødløgne i ½ ringe, ta noget løg og persille og læg på rødspættefileten og rul den sammen og læg det ned i fadet.
Vask og skær derefter forårsløgne i ringe og kom ned i fadet.
Fadet stilles midt i ovnen, som sættes på 200 grader og tændes når du sætter ris over, og er færdig når risene er færdige. Tips: Dette er både yderst delikat og fedtfattigt på samme tid, og meget simpelt at lave. |
|
Opskriften er vist 37888 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne