Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødspættefilet i fad

Rødspættefilet i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hjelmsgaard

Indsendt :





Ingredienser:
8 Rødspættefileter
2 Bdt.Forårsløg
2 Rødløg
1 Stor bundt bredbladet persille
3-4 bouliong terninger (grønsags)
 Ris
 


Opskrift:

Kog en ½ - 1 liter vand og rør bouliog terningerne ud i. Hæld bouliongen i et fad. Vask og pluk persillen. Skær rødløgne i ½ ringe, ta noget løg og persille og læg på rødspættefileten og rul den sammen og læg det ned i fadet. Vask og skær derefter forårsløgne i ringe og kom ned i fadet. Fadet stilles midt i ovnen, som sættes på 200 grader og tændes når du sætter ris over, og er færdig når risene er færdige...

Tips:

Dette er både yderst delikat og fedtfattigt på samme tid, og meget simpelt at lave.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 33831 gange,
og udskrevet 630 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu