Afdryp krebsehalerne. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål,
riv skallen af appelsinen ned i cremen, hak rødløget fint og vend i cremen. Vend krebsehalerne i og smag til med salt og peber. Pynt med brøndkarse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(38 stemmer)
Opskriften er vist 33386 gange, og udskrevet 699 gange.
Kommentarer
jonna 2008-1-12 - 2008-12-01 14:44:38 Hej Kim
der skal ca 200g til opskriften - brug creme fraiche 38%
- 2008-05-09 15:54:46 Tak for informationen
- 2008-05-02 18:42:11 kate sørensen - en pakke frosne krebs er normalt på 1 kg (mellem 28-35 stk.)
kim friis - 2008-05-02 16:43:26 Hvor store er pakkerne med krebsehalerne.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider