Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krebsehalesalat I

Krebsehalesalat I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 pk.optøede krebsehaler
1 dl.mayonnaise
1 dl.creme fraiche
1 økologisk appelsin
1 rødløg
 brøndkarse
 


Opskrift:

Afdryp krebsehalerne. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål, riv skallen af appelsinen ned i cremen, hak rødløget fint og vend i cremen. Vend krebsehalerne i og smag til med salt og peber. Pynt med brøndkarse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (38 stemmer)

Opskriften er vist 31894 gange,
og udskrevet 682 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jonna 2008-1-12  -  2008-12-01 14:44:38
Hej Kim der skal ca 200g til opskriften - brug creme fraiche 38%


  -  2008-05-09 15:54:46
Tak for informationen


  -  2008-05-02 18:42:11
kate sørensen - en pakke frosne krebs er normalt på 1 kg (mellem 28-35 stk.)


kim friis  -  2008-05-02 16:43:26
Hvor store er pakkerne med krebsehalerne.