Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krebsehalesalat I

Krebsehalesalat I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 pk.optøede krebsehaler
1 dl.mayonnaise
1 dl.creme fraiche
1 økologisk appelsin
1 rødløg
 brøndkarse
 
Opskrift:
Afdryp krebsehalerne. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål, riv skallen af appelsinen ned i cremen, hak rødløget fint og vend i cremen. Vend krebsehalerne i og smag til med salt og peber. Pynt med brøndkarse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (38 stemmer)

Opskriften er vist 33386 gange,
og udskrevet 699 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

jonna 2008-1-12  -  2008-12-01 14:44:38
Hej Kim der skal ca 200g til opskriften - brug creme fraiche 38%

  -  2008-05-09 15:54:46
Tak for informationen

  -  2008-05-02 18:42:11
kate sørensen - en pakke frosne krebs er normalt på 1 kg (mellem 28-35 stk.)

kim friis  -  2008-05-02 16:43:26
Hvor store er pakkerne med krebsehalerne.