Krebsehalesalat med kogte kartofler og dild

Krebsehalesalat med kogte kartofler og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 salt
 peber
1 bdt.dild
8 skrabede kartofler
1 bdt.rucolasalat
0.5 citron saft herfra
2-3 stænktabasco
2 spsk.mayonnaise
250-350 g.pillede krebsehaler
 
Opskrift:
En dejlig mandagsret der ikke kræver de store armsving. Rør mayonnaise med tabasco, citronsaft, salt og peber. Kog kartoflerne med dild og salt, indtil de er møre. Vend krebsehalerne med frisk salat, pynt med dild og server til de kogte kartofler og evt. ristet toast.





karakterer:
Opskriften er vist 12144 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu