Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Krebsehalesalat med kogte kartofler og dild

Krebsehalesalat med kogte kartofler og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SalatRet : Salat - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 salt
 peber
1 bdt.dild
8 skrabede kartofler
1 bdt.rucolasalat
0.5 citron saft herfra
2-3 stænktabasco
2 spsk.mayonnaise
250-350 g.pillede krebsehaler
 


Opskrift:
En dejlig mandagsret der ikke kræver de store armsving. Rør mayonnaise med tabasco, citronsaft, salt og peber. Kog kartoflerne med dild og salt, indtil de er møre. Vend krebsehalerne med frisk salat , pynt med dild og server til de kogte kartofler og evt. ristet toast.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10356 gange,
og udskrevet 164 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu