Piskefløde (evt. halvt creme fraiche og halvt fløde)7 dl. Piskefløde (evt. halvt creme fraiche og halvt fløde)
3
dl.
Kogt hirse3 dl. Kogt hirse
Opskrift:
Husblasen udblødes og smeltes derefter over vandbad.
Rommen røres i sukkeret.
Fløden piskes stiv og røres i sammen med kogt hirse.
Fordel desserten i en skål og pynt evt. med kirsebær eller anden frugt.
Server evt. lidt kirsebærvin over desserten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4601 gange, og udskrevet 68 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider