Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hirsebudding som dessert

Hirsebudding som dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 stk. husblas
200 g.sukker
1-2 spsk.Rom
7 dl.Piskefløde (evt. halvt creme fraiche og halvt fløde)
3 dl.Kogt hirse
 
Opskrift:
Husblasen udblødes og smeltes derefter over vandbad. Rommen røres i sukkeret. Fløden piskes stiv og røres i sammen med kogt hirse. Fordel desserten i en skål og pynt evt. med kirsebær eller anden frugt. Server evt. lidt kirsebærvin over desserten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4601 gange,
og udskrevet 68 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu