Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hirsebudding som dessert

Hirsebudding som dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 stk. husblas
200 g.sukker
1-2 spsk.Rom
7 dl.Piskefløde (evt. halvt creme fraiche og halvt fløde)
3 dl.Kogt hirse
 


Opskrift:

Husblasen udblødes og smeltes derefter over vandbad. Rommen røres i sukkeret. Fløden piskes stiv og røres i sammen med kogt hirse. Fordel desserten i en skål og pynt evt. med kirsebær eller anden frugt. Server evt. lidt kirsebærvin over desserten.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4157 gange,
og udskrevet 51 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu