Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rødvinssauce 02

Rødvinssauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : signe

Indsendt :



Ingredienser:
1 l.rødvin
2 bullion terninger og det skal være den terning der passer til kødet
3 dl.væske fra kødet
 jævning til i synes den er ok
1 spsk.brun kulør
 
Opskrift:
Man heller 1L rødvin i en gryde og lader det koge i 2-5 min. Så heller du 3 dl væske fra kødet i, og lader det koge i 2 min. Så smager du til med salt og peber og finder ud hvor mange bullion teninger du vil bruge. Så jævner du den til den konsitens du vil have. Og heller en spiseske brun kulør i. Og lader det koge 2 min.

Tips:

du skal røre/piske i den så den ikke brænder på.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 13109 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jonnas 07  -  2007-01-19 13:36:56
god¨