Rødvinssauce 02

Rødvinssauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : signe

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 l.rødvin
2 bullion terninger og det skal være den terning der passer til kødet
3 dl.væske fra kødet
 jævning til i synes den er ok
1 spsk.brun kulør
 
Opskrift:
Man heller 1L rødvin i en gryde og lader det koge i 2-5 min. Så heller du 3 dl væske fra kødet i, og lader det koge i 2 min. Så smager du til med salt og peber og finder ud hvor mange bullion teninger du vil bruge. Så jævner du den til den konsitens du vil have. Og heller en spiseske brun kulør i. Og lader det koge 2 min.

Tips:

du skal røre/piske i den så den ikke brænder på.


karakterer:
Opskriften er vist 13502 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

jonnas 07  -  2007-01-19 13:36:56
god¨