Rødvinssauce 02

Rødvinssauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : signe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.rødvin
2 bouillonterning og det skal være den terning der passer til kødet
3 dl.væske fra kødet
 jævning til i synes den er ok
1 spsk.brun kulør
 
Opskrift:
Man heller 1L rødvin i en gryde og lader det koge i 2-5 min. Så heller du 3 dl væske fra kødet i, og lader det koge i 2 min. Så smager du til med salt og peber og finder ud hvor mange bouillonteninger du vil bruge. Så jævner du den til den konsistens du vil have. Og heller en spiseske brun kulør i. Og lader det koge 2 min.

Tips:

du skal røre/piske i den så den ikke brænder på.





karakterer:
Opskriften er vist 13915 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-19 13:36:56
god¨