Appelsinkage med svesker og honning

Appelsinkage med svesker og honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : hlwa

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
3–4 ubehandlede appelsiner
50 g.Svesker uden sten
5 spsk.flydende honning
2 æg
175 g.Sukker
0.75 dl.flydende margarine
1 dl.skummet- eller minimælk
175 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Vask appelsinerne, skær dem i så tynde og pæne skiver som muligt. Fjern eventuelle kerner. Hak sveskerne. Fordel appelsinskiver og svesker i en tærteform, beklædt med bagepapir, på 25 centimeter i diameter. Hæld honningen over. Pisk æg og sukker skummende og tykt. Tilsæt flydende margarine og mælk. Sigt hvedemel og bagepulver i og rør det sammen. Hæld dejen over frugten i tærteformen. Sæt kagen i en 180 grader varm ovn i ca. 30 minutter. Sænk varmen til 160 grader og bag kagen færdig, cirka en 1:15 time. Lad kagen køle lidt og vend den ud på et stort fad. Server kagen lun eller kold, eventuelt med lidt yoghurtis til.

Tips:

Også lækker med flødeskum eller creme fraiche


karakterer:
Opskriften er vist 6381 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Dorte  -  2007-01-20 16:26:30
brug den som dessert med is

Hanne  -  2007-01-20 16:25:43
alletiders med is