Carpacciodressing - Carpaccio dressing

Carpacciodressing - Carpaccio dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Carpacciodressing - Carpaccio dressing, billede 4 Carpacciodressing - Carpaccio dressing, billede 1 Carpacciodressing - Carpaccio dressing, billede 2 Carpacciodressing - Carpaccio dressing, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.75 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Rødvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
I en lille skål blandes olivenolie eller salat olie, rødvinseddike hvidløg hakket eller presset, Dijonsennep revet parmesan.

Rør til det er godt blandet.





karakterer:
Opskriften er vist 35920 gange,
og udskrevet 468 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2915 (694 kcal)
KJ pr. Pers. 1457 (347 kcal)
Vægt ialt 126 gram
Vægt pr. Pers. 63 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2304 KJ (548 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 58.2 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu