Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Valnøddespicier

Valnøddespicier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :




Ingredienser:
400 g.hvedemel
300 g.smør eller margarine
200 g.florsukker
2 tsk.bagepulver
0.5 æg
 
 Pynt:
50 g.hakkede valnødder
 


Opskrift:

Hvedemel og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. Den færdige dej deles i 3 lige store stykker, som rulles ud til pølser i ca. 3 cm. tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling, gerne i køleskab, så er de lettere at skære.

Af hvert dejstykke skæres ca. 50 stk., som sættes på en plade med god afstand, da de flyder en lille smule ud under bagningen. Dejstykkerne stryges først med æggestrygelse, og derefter drysses de hakkede valnødder på.

Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 8 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

802




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 2815 gange,
og udskrevet 36 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu