smeltet smør eller flyende BECEL175 g. smeltet smør eller flyende BECEL
Glasur: Glasur:
120
g.
smeltet smør120 g. smeltet smør
250
g.
flormelis250 g. flormelis
2
spsk.
cacao2 spsk. cacao
1
æg1 æg
Opskrift:
Mel, natron, vanille, sukker og kærnemælk blandes, smørret tilsættes. Det røres godt sammen og tilsidst tilsættes de mosede bananer.
Hæld dejen i en smurt bradepande og bag den ved ca. 200 grader i ca. 40 minutter.
GLASUREN
den laves mens kagen bages. Smørret smeltes og blandes med flormelis og cacao. Ægget tilsættes under kraftig omrøring. Glasuren smørres på lige når kagen er taget ud af ovnen.
Tips:
Vanille kan også erstattes af Kanel
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 7195 gange, og udskrevet 146 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider