smør el. flyende BECEL185 g. smør el. flyende BECEL
110
g.
sukker110 g. sukker
2
æg2 æg
1
tsk.
revet appelsinskal1 tsk. revet appelsinskal
1.25
dl.
creme fraiche1.25 dl. creme fraiche
325
g.
hvedemel325 g. hvedemel
2.5
tsk.
bagepulver2.5 tsk. bagepulver
40
g.
cacao40 g. cacao
0.75
dl.
appelsinsaft0.75 dl. appelsinsaft
Glasur: Glasur:
100
g.
hakket chokolade100 g. hakket chokolade
50
g.
smør50 g. smør
0.5
dl.
flormelis0.5 dl. flormelis
Opskrift:
Forvarm ovnen på 180 grader
Pisk smør og sukker let og luftigt og tilsæt æggene et ad gangen.
Tilsæt creme fraiche og appelsinskal
Tilsæt skiftevis de tørre ingredienser og appelsinsaft.
Hæld dejen i en smurt springform og bag den i ca. 35 min.
chokoladen smeltes og røres op med smør og flormelis.
Fordel den over den afkølede kage.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8803 gange, og udskrevet 212 gange.
Kommentarer
Tove Buchardt Nielsen - 2016-11-15 16:03:28 Den er meget tør og smuldrende, jeg kom endda dobbelt appelsinsaft deri, så den røg lige lukt ud til fuglene.
De kunne så få lidt ekstra ,hvad de blev meget glade for.
muzze15 - 2008-01-25 23:46:14 Den er mega lækker den skal prøves.
hele mijn familie er vilde med den.
den tog ca. 45 min og lave, men er væk på 10 heh
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider