Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krabbehaler/reje cocktail

Krabbehaler/reje cocktail, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
250 g.rejer
250 g.krabbehaler
1 salat hoved
4-6 tomater
 


Opskrift:

Du blander skaldyrene. Skyller salat hovedet, tager de yderste blad af og smidder ud. Når du har gjordt det, tager du så og brækker 4-6 salat blade af og ligger dem på 4-6 terleken, og bruger salat bladene som en slags skål... Du tager tomaten og skære toppen af, og skære trekanter af så der er hakker i tomaten, og anretter den findt på terleknen. 4 salatblade hvis i kun er 4, og 4 terlekner hvis i kun er 4. o.v.s.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 8672 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pia  -  2010-05-01 10:15:50
Hmm, der mangler godt nok noget dressing :-(


julia  -  2007-07-20 21:40:13
den er god hvis man er til skaldyr


signe  -  2007-01-19 13:42:40
den er udsøgt


jonnas 07  -  2007-01-14 16:53:05
smager smadder godt