Krabbehaler/reje cocktail

Krabbehaler/reje cocktail, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rejer
250 g.krabbehaler
1 salat hoved
4-6 tomater
 
Opskrift:
Du blander skaldyrene. Skyller salat hovedet, tager de yderste blad af og smider ud. Når du har gjort det, tager du så og brækker 4-6 salat blade af og ligger dem på 4-6 tallerken, og bruger salat bladene som en slags skål.

Du tager tomaten og skære toppen af, og skære trekanter af så der er hakker i tomaten, og anretter den fint på tallerkenen. 4 salatblade hvis i kun er 4, og 4 tallerkner hvis i kun er 4. osv.





karakterer:
Opskriften er vist 10909 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-01 10:15:50
Hmm, der mangler godt nok noget dressing :-(

  -   2007-07-20 21:40:13
den er god hvis man er til skaldyr

  -   2007-01-19 13:42:40
den er udsøgt

  -   2007-01-14 16:53:05
smager smadder godt