1. Brun oksekødet i en gryde og bland tacokrydderiet i, som der står beskrevet på pakken.
2. Læg alle nachoerne på en bradepande
med bagepapir. Sørg for at der lidt lyft imellem hver af dem.
3. Læg en lille tsk. cremefraiche, lidt sovs og lidt kød på hver nachos.
Strø så lidt reven ost på hver af dem, og stil dem i ovnen på 220 grader. De er færdige, når osten begynder at smelte, og ser lidt gylden ud.
Pas på, det tager ikke mange minutter før de er færdige!
Tips:
Gør klar til den næste portion, mens den første er i ovnen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(11 stemmer)
Opskriften er vist 21204 gange, og udskrevet 234 gange.
Kommentarer
Anne - 2007-04-22 10:53:39 Det smager helt vildt godt.!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider