Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Berliner Pfann-kuchen

Berliner Pfann-kuchen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
50 g.gær
1 æg
2 tsk.sukker
1 tsk.salt
2 dl.mælk
 
 Fyld:
100 g.hindbær marmelade
 
 Pynt:
100 g.sukker
 


Opskrift:

Husk, alt hvad de skal bruge til gærdeje, skal have stuetemperatur, inden de begynder, så bliver dejen nemmere at arbejde med, og resultater bedre.

Mælken lunes, hældes i et fad, og heri opløses gæren. Husk, gæren må ikke varmes med. Mel og de øvrige ingredienser, æltes sammen til en ensartet dej. Dejen formes til en pølse, som deles i 20 lige store stykker, der hviler 2-3 minutter.

Dejstykkerne trykkes flade, ca. 8 cm. i diameter, og en tsk. marmelade lægges på. Dejstykkerne lukkes godt omkring marmeladen og sættes til hævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Koges i palmin eller olie, til de er gyldenbrune, og anbringes på fedtsugende papir. Fedtstoffet skal holdes lige på kogepunktet, bliver det for varmt, tager brødet for hurtigt kulør og bliver ikke gennembagt. Efter afkøling trilles de færdige brød i sukker.

Tips:

828




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 31216 gange,
og udskrevet 626 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-09-30 13:48:32
Marmeladen skal ikke i før EFTER berlinerne er bagt - det splatter bare ud!


Frederik  -  2016-10-18 14:38:59
Hvor store skal pølsen være?


Skipper57  -  2016-03-26 00:13:10
Lyder lækkert, men hvad er koge-punket? 160 - 170 °C. Er det ikke nemmere at injicere marmeladen efter at Berlineren er bagt?


[email protected]  -  2007-02-12 18:22:55
Det er utroligt god spise jeg havde ikke troet at hvidvin skulle smage så godt men jeg personlig foretrækker rødvin og ingen the kun piske fløde til sidst