Laksefileter (1-2 pr. person) Laksefileter (1-2 pr. person)
1
grøntsagsboullionterning (opløses i kogene vand)1 grøntsagsboullionterning (opløses i kogene vand)
Hvidvin – ej sød! Hvidvin – ej sød!
1
hel citron1 hel citron
Ris som tilbehør Ris som tilbehør
Creme fraishe Creme fraishe
dild dild
salt salt
peber peber
Opskrift:
Grøntsager og rejer ligges i bunden af ildfast fad. Øverst ligges laksen. Tilsæt hvidvin/boullion/salt og peber.
Præs citronsagf over. Dampes i forvarmet ovn i 25 min v 200 gr. Rør en dressing af Cremefraiche, hk. dild, citronsaft, salt og peber. Kog ris som tilbehør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(11 stemmer)
Opskriften er vist 28413 gange, og udskrevet 998 gange.
Kommentarer
Birgit Petersen - 2016-10-05 14:46:12 Grøntsagerne skal enten koges et par minutter i en gryde eller i ovnen 10 minutter før fisken. De var rå og var alt for dominerende.
Desuden skal rejer ikke i ovnen i 25 min. De blive helt tørre så.
Jeg tror, at det vil blive rigtig godt, hvis man undlader rejerne og behandler grøntsagerne som ovenfor nævnt.
- 2011-05-08 18:18:44 det hedder lægges
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider