Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidvínsdampet laks med grøntsager

Hvidvínsdampet laks med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Shila

Indsendt :





Ingredienser:
6 Skråsnittet gulerødder
3 Skråsnittet porrer
2 bdt.Halveret forårsløg/springløg
1 bdt.Dild
 Rejer
 Laksefileter (1-2 pr. person)
1 grøntsagsboullionterning (opløses i kogene vand)
 Hvidvin – ej sød!
1 hel citron
 Ris som tilbehør
 Creme fraishe
 dild
 salt
 peber
 


Opskrift:

Grøntsager og rejer ligges i bunden af ildfast fad. Øverst ligges laksen. Tilsæt hvidvin/boullion/salt og peber. Præs citronsagf over. Dampes i forvarmet ovn i 25 min v 200 gr. Rør en dressing af Cremefraiche, hk. dild, citronsaft, salt og peber. Kog ris som tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 25765 gange,
og udskrevet 935 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgit Petersen  -  2016-10-05 14:46:12
Grøntsagerne skal enten koges et par minutter i en gryde eller i ovnen 10 minutter før fisken. De var rå og var alt for dominerende. Desuden skal rejer ikke i ovnen i 25 min. De blive helt tørre så. Jeg tror, at det vil blive rigtig godt, hvis man undlader rejerne og behandler grøntsagerne som ovenfor nævnt.


  -  2011-05-08 18:18:44
det hedder lægges