Hvidvínsdampet laks med grøntsager

Hvidvínsdampet laks med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Shila

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 Skråsnittet gulerødder
3 Skråsnittet porrer
2 bdt.Halveret forårsløg/springløg
1 bdt.Dild
 Rejer
 Laksefileter (1-2 pr. person)
1 Bouillonterning, grøntsag (opløses i kogene vand)
 Hvidvin – ej sød!
1 hel citron
 Ris som tilbehør
 cremefraiche
 dild
 salt
 peber
 
Opskrift:
Grøntsager og rejer ligges i bunden af ildfast fad. Øverst ligges laksen. Tilsæt hvidvin, bouillon, salt og peber. Præs citronsaft over.

Dampes i forvarmet ovn i 25 min v 200 gr.

Rør en dressing af Cremefraiche, hk. dild, citronsaft, salt og peber.

Kog ris som tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 31508 gange,
og udskrevet 1037 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-05 14:46:12
Grøntsagerne skal enten koges et par minutter i en gryde eller i ovnen 10 minutter før fisken. De var rå og var alt for dominerende. Desuden skal rejer ikke i ovnen i 25 min. De blive helt tørre så. Jeg tror, at det vil blive rigtig godt, hvis man undlader rejerne og behandler grøntsagerne som ovenfor nævnt.

  -   2011-05-08 18:18:44
det hedder lægges