Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunmousse 09

Tunmousse 09, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Shila

Indsendt :



Ingredienser:
0.5 citron (saften)
1 lille hakket løg
0.25 dl.cremefraiche
4 blad husblas
1 ds.rød kaviar
1.5 dl.Piskefløde
2 ds.Tun i vand
 
Opskrift:
Læg husblas i blød i koldt vand.

Mos tunen med en gaffel i en skål. Tilsæt Creme Fraishe, Piskefløde, Citronsaft og Rød Caviar.

Vrid husblas for vand og tilsæt ca 1 spsk citronsaft og varm den i mikroovnen i ca 20 sek. ved 800 w. eller varmes i kasserolle.

Pisk det glat og tilsæt det tunmoussen under omrøring (skal ske forholdsvis hurtigt). Hæld hele tunmoussen i en form eller lign. og sættes på køl natten over.

Tips:

Er bedst når den er tilberedt dagen før. Kan portionanrettes og pyntes med brøndkarse, evt. lidt rejser og flute. Er nem at lave til mange personer, her er det blot at gange indgredienserne med 2 eller x3.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13672 gange,
og udskrevet 187 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu