Start med kartofflerne;
Tænd ovnen på 220°.
Skræl kartofflerne og skær dem i både.
Læg dem på bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen.
Vend dem efter 10 minutter og bag dem yderligt i 10 minutter.
Gryderetten:
Skær kødet i strimler og brun det i olien.
Snit kalkunbaconen i mindre stykker og steg det gyldent og sprødt.
Tag det op og læg det til side.
Kom kødet tilbage i gruden og tilsæt de rensede og kvartede champignoner samt perleløg.
Tilsæt ribsgelen, sennep, soja, knust enebær, timian, boulion og vand.
Lad detsmåkoge i 15minutter.
Udrør maizenamelet og jævn saucen.
Smag til med salt og peber.
Vend baconen i lige før serveringen.
Skræl rødbederne og riv dem groft.
Skær æblet fri for kærnehus og skær det i små tern.
Vend dem i rødbederne sammen med honningen, fromage fraice og revet peberrod.
Server retten med de ovnstegte katoffelbåde og rødbedesalaten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11435 gange, og udskrevet 170 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider