Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Troldegryde

Troldegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.kartofler bage
500 g.okse inderlår
200 g.Kalkunbacon
1 spsk.olie
 raps
500 g.champignon
100 g.perleløg
2 spsk.ribsgele
1 spsk.senneup sød fransk
2 spsk.sojasauce
2 enebær
1 tsk.timian
3 dl.vand
2 stk.bouillon okse
1 spsk.maizena mel
 lidtsalt
 lidtpeber sort
 
 Glasur el.lign.:
250 g.rødbede (rå)
150 g.æble
2 spsk.peberrod rever
4 spsk.fromage frais
1 spsk.honning akacie
 


Opskrift:

Start med kartofflerne; Tænd ovnen på 220°. Skræl kartofflerne og skær dem i både. Læg dem på bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen. Vend dem efter 10 minutter og bag dem yderligt i 10 minutter. Gryderetten: Skær kødet i strimler og brun det i olien. Snit kalkunbaconen i mindre stykker og steg det gyldent og sprødt. Tag det op og læg det til side. Kom kødet tilbage i gruden og tilsæt de rensede og kvartede champignoner samt perleløg. Tilsæt ribsgelen, sennep, soja, knust enebær, timian, boulion og vand. Lad detsmåkoge i 15minutter. Udrør maizenamelet og jævn saucen. Smag til med salt og peber. Vend baconen i lige før serveringen. Skræl rødbederne og riv dem groft. Skær æblet fri for kærnehus og skær det i små tern. Vend dem i rødbederne sammen med honningen, fromage fraice og revet peberrod. Server retten med de ovnstegte katoffelbåde og rødbedesalaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10319 gange,
og udskrevet 142 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu