Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marcipankage med appelsinkrokant

Marcipankage med appelsinkrokant, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maja

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.rå marcipan (gerne bagemarcipan)
130 g.sukker
150 g.blødt smør
 Revet skal af ½-1 appelsin
5 spsk.frisk appelsinsaft
4 æg (M/L)
120 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
 
 Topping:
200 g.chokolade med orangeknas
20 g.smør
 


Opskrift:

Riv marcipanen groft. Bland den med sukker og smør i en stor skål. Kom appelsinskal og saft i og pisk det godt sammen med en elpisker. Pisk æggene i - ét af gangen. Bland mel og bagepulver og sikt det i dejen. Vend det hele med en ske eller dejskraber (Ikke elpisker nu!) Kom dejen i en siliconeform (eller læg bageparpir i en sandkageform) Bag kagen i en 175 grader forvarmet ovn i 50 minutter på næstnederste rille. Mærk med en nål om den er gennembagt og lad den køle af. Topping: Kom smør og knust chokolade i en skål og smelt det over vandbad. Hæld det over kagen og lad det stivne. Kan drysses med sigtet kakao eller appelsinskal. Serveres med årstidens frugter og/eller spændende is!

Tips:

Pas på ikke at bruge en alt for stor form, da kagen godt må være lidt høj. Husk at smøre chokoladen på lige når den er smæltet, da den ellers kan stivne for hurtigt!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7966 gange,
og udskrevet 169 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu