Gulerods- og tomatsuppe

Gulerods- og tomatsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lx2ba

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.Gulerødder skrællede
25 g.Smør
1 dl.Madeira
100 g.Tomatkoncentrat
1 l.Hønsefond
 Salt
 peber
 evt.lidt hvidløg
 
Opskrift:
Skær de skrællede gylerødder i mindre stykker og braisér dem i smør og Madeira under låg, indtil de er møre. Måske skal der tilsættes lidt mere Madeira undervejs, men det sker der bestemt ikke noget ved. Når gulerødderne er møre, blendes de og røres sammen med koncentreret tomatpasta. Kog hønsefonden op og rør gulerods-/tomatblandingen ud i suppen. Smag til med salt og peber, - og måske lidt hvidløg(?). Suppen skal have en lidt tyk, puréagtig konsistens.





karakterer:
Opskriften er vist 6058 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu