Skær de skrællede gylerødder i mindre stykker og braisér dem i smør og Madeira under låg, indtil de er møre. Måske skal der tilsættes lidt mere Madeira undervejs, men det sker der bestemt ikke noget ved.
Når gulerødderne er møre, blendes de og røres sammen med koncentreret tomatpasta.
Kog hønsefonden op og rør gulerods-/tomatblandingen ud i suppen.
Smag til med salt og peber, - og måske lidt hvidløg(?).
Suppen skal have en lidt tyk, puréagtig konsistens.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5099 gange, og udskrevet 79 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider