Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerods- og tomatpuré

Gulerods- og tomatpuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lx2ba

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.Gulerødder skrællede
25 g.Smør
1 dl.Madeira
100 g.Tomatkoncentrat
1 l.Hønsefond
 Salt
 peber
 evt.lidt hvidløg
 


Opskrift:

Skær de skrællede gylerødder i mindre stykker og braisér dem i smør og Madeira under låg, indtil de er møre. Måske skal der tilsættes lidt mere Madeira undervejs, men det sker der bestemt ikke noget ved. Når gulerødderne er møre, blendes de og røres sammen med koncentreret tomatpasta. Kog hønsefonden op og rør gulerods-/tomatblandingen ud i suppen. Smag til med salt og peber, - og måske lidt hvidløg(?). Suppen skal have en lidt tyk, puréagtig konsistens.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4687 gange,
og udskrevet 59 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu