Fyld:
Fedtstoffet smeltes og hældes i en springform med flad bund, ca. 24 cm., puddersukker drysses på, og ovenpå lægges de 7 skiver ananas.
Fedtstoffet og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter ægget tilsættes.
Mel, hvori bagepulveret er sigtet, og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele røres til en ensartet masse, som hældes henover ananasskiverne.
Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 45 minutter.
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.
Når kagen er bagt vendes den ud på et fad og kan evt. Pyntes med flødeskum.
Tips:
816
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7940 gange, og udskrevet 168 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider