Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Plum Pudding

Plum Pudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :





Ingredienser:
 I en terrin sammen blandes:
500 g.hakket oksenyrefedt
500 g.brødkrumme
250 g.hvedemel
250 g.skrællede og hakkede æbler
250 g.Malaga-druer korender og Smyrna-rosiner
60 g.appelsinskal kandiseret skåret i små tern
60 g.citron skal kandiseret skåret i små tern
60 g. cedrat ( sukat ) skal kandiseret skåret i små tern
60 g.ingefær
120 g.hakkede mandler
250 g.puddersukker
 saften og den hakkede skal af ½ appelsin og ½ citron
12 g.blandede krydderier m. rigeligt kanel
3 æg
1.5 dl.Cognac eller rom
2 dl.stout ( engelsk øl )
 
 Såvidt muligt bør frugten forud være gennemtrukket af den flydende tilsætning.
 


Opskrift:

Det hele sammenblandes godt og kommes i hvide fajance skåle, uden fod og med fremstående kant. Massen trykkes sammen og dækkes med en serviet, indsmurt med smør og drysset med mel, som forneden bindes sammen i en knude. Buddingen koges ved damp eller i kogende vand i 5 à 6 timer. Når buddingen skal serveres, overhældes den med varm cognac eller rom.

Serveres med Sabayon med rom eller smør med cognac.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10452 gange,
og udskrevet 95 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kimo  -  2017-12-31 09:58:21
Så mangler vi bare at finde ud af hvor i alverden vi skal finde 500g Oksenyrefedt ?