Abrikoskonfekt II

Abrikoskonfekt II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kamilla

Indsendt :

Ingredienser:
100 g.soltørrede abrikoser
0.5 dl.cointreau
200 g.ren rå marcipan
 lidtflormelis
100 g.blød nougat
200 g.mørk chokolade (den der kan smeltes
50 g.lys eller hvid chokolade (også den som kan smeltes
 
Opskrift:
Hak de tørrede abriskoser og læg dem i blød i cointreauen natten over. Hæld derefter cointreauen fra abrikoserne så de kun er fugtige, ikke sjappede. Ælt nu marcipanen med lidt flormelis og bland den sammen med abrikoserne og tril det derefter til to lange pølser. Tryk pølserne let flade og læg dem sammen med nougat imellen. Skær nu konfekten i små ruder og overtræk med mørk chokolade. Pynt til sidst med den lyse eller hvide chokolade.

Tips:

Jeg synes selv de er bedst, hvis man ikke skærer ruderne alt for store. - God fornøjelse ! :-)


karakterer:
Opskriften er vist 8446 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu