mørk chokolade (den der kan smeltes200 g. mørk chokolade (den der kan smeltes
50
g.
lys eller hvid chokolade (også den som kan smeltes50 g. lys eller hvid chokolade (også den som kan smeltes
Opskrift:
Hak de tørrede abriskoser og læg dem i blød i cointreauen natten over.
Hæld derefter cointreauen fra abrikoserne så de kun er fugtige, ikke sjappede.
Ælt nu marcipanen med lidt flormelis og bland den sammen med abrikoserne og tril det derefter til to lange pølser.
Tryk pølserne let flade og læg dem sammen med nougat imellen.
Skær nu konfekten i små ruder og overtræk med mørk chokolade.
Pynt til sidst med den lyse eller hvide chokolade.
Tips:
Jeg synes selv de er bedst, hvis man ikke skærer ruderne alt for store.
- God fornøjelse ! :-)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8322 gange, og udskrevet 145 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider