Abrikoskonfekt 02
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt af : Kamilla Indsendt : Red : |
|
|
Hak de tørrede abriskoser og læg dem i blød i cointreauen natten over.
Hæld derefter cointreauen fra abrikoserne så de kun er fugtige, ikke sjappede.
Ælt nu marcipanen med lidt flormelis og bland den sammen med abrikoserne og tril det derefter til to lange pølser.
Tryk pølserne let flade og læg dem sammen med nougat imellen.
Skær nu konfekten i små ruder og overtræk med mørk chokolade.
Pynt til sidst med den lyse eller hvide chokolade.
Tips: Jeg synes selv de er bedst, hvis man ikke skærer ruderne alt for store. - God fornøjelse ! :-) |
|
Opskriften er vist 9201 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne