jordbær-rabarbermarmelade uden tilsat sukker3 spsk. jordbær-rabarbermarmelade uden tilsat sukker
Creme: Creme:
5
dl.
Cheasy yoghurt 0,1% med jordbær og rabarber5 dl. Cheasy yoghurt 0,1% med jordbær og rabarber
4
blade
husblas4 blade husblas
0.5
appelsin0.5 appelsin
1
æggehvide1 æggehvide
Pynt: Pynt:
10-12
friske jordbær10-12 friske jordbær
Opskrift:
Margarinen smuldres i melet og havregrynene.
Sødemiddel tilsættes.
Dejen samles med æggeblommen.
Dejen trykkes ud i en smurt springform, 22-24 cm i diameter.
Bunden prikkes med en gaffel og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 min. på midterste rille i ovnen.
Bunden afkøles.
Cremen kan laves, mens bunden bages.
Husblas lægges i blød i koldt vand.
Appelsinen presses, og saften varmes op.
Husblas knuges fri for vand og smeltes i den varme appelsinsaft. Blandingen hældes i yoghurten, mens der røres.
Lidt fintreven appelsinskal kan tilsættes.
Æggehviden piskes stiv og vendes i cremen.
Cremen stilles i køleskab - må ikke stivne helt.
Jordbær-rabarbermarmeladen smøres på den afkølede bund.
Cremen fordeles over marmeladen.
Kagen stilles i køleskab i mindst 1 time inden servering.
Kagen pyntes med friske jordbær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(11 stemmer)
Opskriften er vist 60752 gange, og udskrevet 1082 gange.
Kommentarer
Camilla - 2013-05-09 20:02:01 Hvad er perfect fit?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider