smør + smør til formen50 g. smør + smør til formen
Opskrift:
Skær franskbrød i små terninger.
Befri æblerne for kernehuset
og skær dem i klodser.
Læg æbler og franskbrødsterninger
i en skål.
Pisk æg, sukker og mælk og hæld det
over brød og æbler.
Vend rundt, så frugt og brød dækkes.
Hæld dejen i et smurt ildfast fad.
Drys med kanel, sukker og hakkede hasselnødder.
Fordel smørret i klumper ovenpå.
Bag æblekagen ved 175¤ i ca.30 min.
Severes bedst med kold flødeskum eller creme friche.
Tips:
DENNE OPSKRIVFT ER ABSOLUT DEB NEMMESTE
OG MEST VELSMAGENE, SOM BØRN SELV KAN LAVE ;)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6620 gange, og udskrevet 96 gange.
Kommentarer
SISSEL - 2007-01-05 18:37:42 LIGE ET GODT RÅD FRA MIG DER HAR SENDT DEN IND: Det lyder meget mærkeligt med franskbrød i en æblekage, men det er nu også toastbrød man skal bruge ;-) det smager ´nemlig bedst. HÅBER DU NYDER DEN.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider