Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forårsgryde med skinkestrimler

Forårsgryde med skinkestrimler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Forårsgryde med skinkestrimler, billede 4 Forårsgryde med skinkestrimler, billede 1 Forårsgryde med skinkestrimler, billede 2 Forårsgryde med skinkestrimler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 tsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Blomkål 1 mellem blomkål vejer ca. 500 gram renset vægt.
100 gram Sukkerærter
60 gram Minimajs Minimajs kaldes også for fingermajs eller babymajs og sælges i pakninger med 125 gram og ca. 12 st. minimajs
250 gram Skinkeinderlår, afpudset Et helt skinkeinderlår vejer ca. 1500 gram afpudset.
1 tsk. Paprika, edelsuss
Jævning
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Forårsløgene renses og snittes i skrå stykker á ca. 2 cm. Forårsløgene svitses let i fedtstoffet. Bouillon tilsættes.

Blomkålen deles i små buketter og kommes i.
Sukkerærter og minimajs skæres i skrå stykker á ca. 2 cm. ligesom forårsløgene. Grøntsagerne tilsættes, og retten bringes i kog.

Skinken skæres i tynde wokstrimler som duppes tørre med køkkenrulle, og halvdelen kommes i den kogende bouillon.
Når bouillonen koger igen, kommes de sidste wok strimler i. Paprika tilsættes.
Retten jævnes fx med majsstivelse udrørt i lidt mælk og koges igennem. Retten smages til med salt og peber.

Servering:
Forårsgryde med skinkestrimler serveres fx med nye, kogte kartofler og salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (18 stemmer)

Opskriften er vist 132034 gange,
og udskrevet 3219 gange.


Energi:
KJ total 5542 (1319 kcal)
KJ pr. Pers. 1385 (329 kcal)
Vægt ialt 2215 gram
Vægt pr. Pers. 553 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 250 KJ (59 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-06-01 17:56:40
ja kylling det har jeg prøvet det smager også bare vildt godt


  -  2007-03-19 14:32:14
kan man lave det med kylling måske?


Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Per. når du tilbereder mad i wok, skal du kun svitse kød og grøntsager og når jævningen er tilsat, kun koge retten op. Men udelad mælk og brug lidt fish sauce eller bouillon i stedet.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Der mangler kogetid, jeg gav det en 15-20 minutter, men da var blomkålen også kogt lidt ud.


  -  0000-00-00 00:00:00
det er en god vinter ret som smager godt