Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsbær-ribsmarmelade

Kirsbær-ribsmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.kirsebær
250 g.ribs
250 g.sukker
 evt. gelerings og konserveringsmiddel
 


Opskrift:

Udsten kirsebærrene og hak dem groft ( evt. i en foodprocessor ). Læg dem i en skål sammen med de ribbede, skyllede ribs og giv dem 5 min. ved fuld effekt 600w under låg. Rør sukker i bærrene og giv dem yderligere ca. 5 min. ved ved fuld effekt. Rør rundt et par gange undervejs. Tilsæt evt. gelerings og konserveringsmiddel rørt op med lidt sukker og fyld marmeladen på et rent glas, der lukkes til med det samme.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17990 gange,
og udskrevet 346 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

henrik  -  2009-07-12 17:21:28
det her er jo ik en opskrift!


pjevs  -  2009-07-06 11:33:36
Det må være i microovn??? Hvor længe skal det ha på komfur, og skal det ikke skummes.