broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver300 g. broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
2
dl.
vand2 dl. vand
200
g.
Cheasy Salattern 3%200 g. Cheasy Salattern 3%
2.5
dl.
mælk2.5 dl. mælk
3
æg (str. mellem)3 æg (str. mellem)
1
tsk.
tørret oregano1 tsk. tørret oregano
0.5
tsk.
groft salt0.5 tsk. groft salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
100
g.
Cheasy Revet Ost 10%100 g. Cheasy Revet Ost 10%
Tilbehør Tilbehør
300
g.
revne gulerod300 g. revne gulerod
300
g.
ærter300 g. ærter
300
g.
majs300 g. majs
360
g.
grovbrød360 g. grovbrød
Opskrift:
Dej: Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet, til det ligner revet ost. Tilsæt vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå ¾ op ad formens side. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Forbag bunden midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Fyld: Bring broccoli og vand i kog i en lille gryde. Kog ved jævn varme og under låg i ca. 2 min. Vend broccolien en gang under kogningen og hæld den til afdrypning i en sigte. Hæld Cheasy Salattern til afdrypning i en sigte. Pisk mælk, æg, oregano, salt og peber sammen.
Fordel broccoli og Cheasy Salattern i den forbagte bund. Hæld æggeblandingen over og bag tærten ½ time midt i ovnen ved 200 grader. Fordel Cheasy revet ost på tærten og bag den yderligere i 15 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8654 gange, og udskrevet 183 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider