Chokoladefondue med frugtspid

Chokoladefondue med frugtspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.mørk chokolade
2 dl.fløde
1 dl.mælk
 Lidtvaniljestang
 Lidtrevet appelsinskal
 Friske frugter som banan ananas pære æble kiwi fersken nektarin druer blommer jordbær mango
 Træspid
 
Opskrift:
Kog mælk og fløde op med vanilje og appelsinskal. Pisk små stykker chokolade i den varme mælk. Hæld blandingen i en fonduegryde, juster evt. med mere chokolade efter egen smag. Læg træspiddene i vand inden brug, så de ikke splintrer under brug. Skær frugten i passende stykker og sæt den på spiddene, som så kan dyppes i fonduen. Tilsæt evt. cognac, cointreaux, grand marnier, kahlua eller anden spiritus til fonduen.





karakterer:
Opskriften er vist 10691 gange,
og udskrevet 347 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu