Kog mælk og fløde op med vanilje og appelsinskal. Pisk små stykker chokolade i den varme mælk. Hæld blandingen i en fonduegryde, juster evt. med mere chokolade efter egen smag.
Læg træspiddene i vand inden brug, så de ikke splintrer under brug.
Skær frugten i passende stykker og sæt den på spiddene, som så kan dyppes i fonduen. Tilsæt evt. cognac, cointreaux, grand marnier, kahlua eller anden spiritus til fonduen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(12 stemmer)
Opskriften er vist 9566 gange, og udskrevet 328 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider