Knæk overtræksckokoladen i små stykker og put den i den opvarmede fløde. Mandelsplitterne røres i. Den opvarmede masse stilles i en ildfast skål over en varmekilde på spisebordet. Vindruer og jordbær vaskes godt af, bananer og appelsiner skrælles. Sæt skiver og hele frugter på et spyd og dyp det i den varme chokolademasse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(40 stemmer)
Opskriften er vist 22628 gange, og udskrevet 323 gange.
Kommentarer
iben - 2011-08-19 19:40:44 det er en super god opskrift nem og forstå og det er meget nemt at lave hvis du har et fondue sæt. kom godt igang med det efter at have læst denne opskrift :D
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider