Chokolade-fondue

Chokolade-fondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1.25 dl.piskefløde
100 g.flødechokolade
50 g.mandelsplitter
6 mellemstore bananer
1 appelsiner
200 g.vindruer uden kerner
150 g.jordbær
 
Opskrift:
Knæk overtræksckokoladen i små stykker og put den i den opvarmede fløde. Mandelsplitterne røres i. Den opvarmede masse stilles i en ildfast skål over en varmekilde på spisebordet. Vindruer og jordbær vaskes godt af, bananer og appelsiner skrælles. Sæt skiver og hele frugter på et spyd og dyp det i den varme chokolademasse.


karakterer:
Opskriften er vist 22915 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

iben  -  2011-08-19 19:40:44
det er en super god opskrift nem og forstå og det er meget nemt at lave hvis du har et fondue sæt. kom godt igang med det efter at have læst denne opskrift :D