Bær og frugter i sabayonne

Bær og frugter i sabayonne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.blandet bær og frugter
 
 Sabayonne:
1 dl.past. æggeblommer
1 dl.hvidvin eller mousserende vin
0.5 dl.sukker
0.5 vaniljestang
 evt.frugtlikør
 
Opskrift:
Bær og frugter renses, og eventuelle sten fjernes. Frugterne skæres i styk­ker, så de har samme størrelse som bærrene.

Sabayonne:
Æggeblommer samt vin og sukker piskes sammen, og det legeres over vandbad til en tyk og cremet konsistens. Den smages til med vaniljemarv og even­tuelt lidt frugtbrændevin.

Bær og frugter blandes og skylles eventuelt i lidt mousserende og for­deles derefter i fem dybe tallerkner.

Derefter fordeles saucen over bærrene, og de gratineres under grill eller med en gasbrænder i cirka 2 1/2 minutter, sådan at der dannes en gylden farve på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 11935 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu