Butterdejs indbagte kogte kartoffelskiver

Butterdejs indbagte kogte kartoffelskiver , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :
Butterdejs indbagte kogte kartoffelskiver , billede 4 Butterdejs indbagte kogte kartoffelskiver , billede 1 Butterdejs indbagte kogte kartoffelskiver , billede 2 Butterdejs indbagte kogte kartoffelskiver , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.kogte kartofler
2 butterdejsplader
2 spsk.trøffelolie
 salt
 peber
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Skær de kogte kartofler i skiver og vend dem med trøffelolie, salt og peber. Lad dem trække lidt.

Del butterdejspladerne i to og rul dem lidt ud. Læg kartofler på halvdelen af pladerne. Smør kanten med sammenpisket æg og læg en plade over, tryk kanten sammen med en gaffel og skær evt. kanten ren. Pensel med æg

Bages ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 17542 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu