Ryst citron- og appelsinsaft, sukkerlage og sherry godt sammen i en shaker. fyld et højt glas halvt op med knust is. Hæld drikken over. Pil skallen af citron- og appelsinskiverne og skær frugtkødet i små stykker, der lægges i glasset. Pynt med kirsebærrene og stik et sugerør i.
Tips:
Sukkerlage:
2½ dl vand
4 dl sukker
Bring vand og sukker i kog, og lad det koge ca. 5 minutter ved stærk varme, så det bliver tyktflydende. Det må endelig ikke blive brunt. Sukkerlage kan hældes på en flaske og gemmes i køleskabet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4263 gange, og udskrevet 68 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider