Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosin-nøddekage

Rosin-nøddekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.hvedemel
150 g.sukker
1 tsk.bagepulver
1 tsk.salt
100 g.lyst puddersukker
175 g.smør eller margarine
1.5 dl.kærnemælk
2 æg
75 g.finthakkede nødder
75 g.finthakkede rosiner
 
 Fyld og pynt:
 Creme og glasur
150 g.smør eller margarine
50 g.lyst puddersukker
0.5 dl.mælk
100 g.sigtet florsukker
 


Opskrift:

Fedtstof, puddersukker og sukker røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes mel og de øvrige ingredienser i, og det hele røres til en ensartet masse.

Massen hældes i en smurt og melet springform, ca. 24 cm. i diameter, og bages på ovnens midterste rille ved 175 grader C i ca. 45 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er afkølet, skæres den igennem og lægges sammen og overtrækkes med creme.

Creme/glasur:
Fedtstoffet smeltet i en gryde, hvorefter puddersukkeret røres i. Koges et par minutter under stadig omrøring over svag varme, mælken tilsættes, og det hele bringes i kog igen. Gryden tages af ilden, og når massen er lunken, røres florsukkeret i, og massen afkøles.

Tips:

741







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 3264 gange,
og udskrevet 66 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu