Spinat roulade med rejemousse

Spinat roulade med rejemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bageren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Spinatbunde:
300 g.hakket spinat (afdryppet og helt tør)
4 past æggeblommer
4 past æggehvider
1.5 dl.Piskefløde
 salt
 peber
 
 Fyld:
300 g.rejer grofthakket
5 dl.cremefraiche 9%
1 spsk.frisk hakket dild
12 husblas, blade
 salt
 peber
 
Opskrift:
BUNDE:
Spinat æggeblommer og fløde røres sammen og smages til med salt og peber Æggahviderne piskes stive og vendes i. det hele hældes ud på bage papir som er smurt med olie og bages ca 15-18 min ved 150 grader.

FYLD:
Det hele blandes sammen og den opløste husblads røres i. fyldet smøres straks på den afkælet bund og rulles sammen. la´bulden blive pa papiret så er det letter at rulle sammen. Når rouladen er rullet er det en god ide at rulle den ind i bagepapir det gør den bedre holder formen. skal stå i køleskabet 2-3 timer skæres i stykker a 2 cm





karakterer:
Opskriften er vist 10991 gange,
og udskrevet 310 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-13 08:24:02
det er det bedste mad man kan få

  -   2008-11-11 17:30:57
kan denne roulade fryses