Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinat roulade med rejemousse

Spinat roulade med rejemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bageren

Indsendt :




Ingredienser:
 Spinatbunde:
300 g.hakket spinat (afdryppet og helt tør)
4 past æggeblommer
4 past æggehvider
1.5 dl.fløde 38%
 salt
 peber
 
 Fyld:
300 g.rejer grofthakket
5 dl.creme fraiche 9%
1 spsk.frisk hakket dild
12 blade husblads
 salt
 peber
 


Opskrift:

BUNDE:
Spinat æggeblommer og fløde røres sammen og smages til med salt og peber Æggahviderne piskes stive og vendes i. det hele hældes ud på bage papir som er smurt med olie og bages ca 15-18 min ved 150 grader.

FYLD:
Det hele blandes sammen og den opløste husblads røres i. fyldet smøres straks på den afkælet bund og rulles sammen. la´bulden blive pa papiret så er det letter at rulle sammen. Når rouladen er rullet er det en god ide at rulle den ind i bagepapir det gør den bedre holder formen. skal stå i køleskabet 2-3 timer skæres i stykker a 2 cm




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9729 gange,
og udskrevet 233 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

camillla  -  2009-05-13 08:24:02
det er det bedste mad man kan få


søs  -  2008-11-11 17:30:57
kan denne roulade fryses