hakket spinat (afdryppet og helt tør)300 g. hakket spinat (afdryppet og helt tør)
4
past æggeblommer4 past æggeblommer
4
past æggehvider4 past æggehvider
1.5
dl.
fløde 38%1.5 dl. fløde 38%
salt salt
peber peber
Fyld: Fyld:
300
g.
rejer grofthakket300 g. rejer grofthakket
5
dl.
creme fraiche 9%5 dl. creme fraiche 9%
1
spsk.
frisk hakket dild1 spsk. frisk hakket dild
12
blade husblads12 blade husblads
salt salt
peber peber
Opskrift:
BUNDE:
Spinat æggeblommer og fløde røres sammen og smages til med salt og peber
Æggahviderne piskes stive og vendes i. det hele hældes ud på bage papir som er smurt med olie og bages ca 15-18 min ved 150 grader.
FYLD:
Det hele blandes sammen og den opløste husblads røres i. fyldet smøres straks på den afkælet bund og rulles sammen. la´bulden blive pa papiret så er det letter at rulle sammen. Når rouladen er rullet er det en god ide at rulle den ind i bagepapir det gør den bedre holder formen. skal stå i køleskabet 2-3 timer skæres i stykker a 2 cm
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 10335 gange, og udskrevet 265 gange.
Kommentarer
camillla - 2009-05-13 08:24:02 det er det bedste mad man kan få
søs - 2008-11-11 17:30:57 kan denne roulade fryses
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider