Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tun musse med rød caviar

Tun musse med rød caviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bageren

Indsendt :





Ingredienser:
2 ds.tun i vand
2.5 dl.creme fraice 9%
50 g.hakket løg
1 spsk.citron saft
10 bl.husblads
1.25 dl.pløde 38%
1 glas rød caviar
 


Opskrift:

Hæld vandet fra tunen og findel det hakket løgene cremfraice og rød caviar tilsætter. piskefløden piskes stiv og vendes i. tilsæt den opløste husblads.

Massen hældes i form og stilles i køleskabet 2-3 timer. Pyntes med citron tomater caviar og dild

Tips:

Det kan være en god ide at støbe tunmussen i hvide engangs plastik krus da det er letter og pæner at andrette







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14902 gange,
og udskrevet 353 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu