Tun musse med rød caviar

Tun musse med rød caviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bageren

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 ds.tun i vand
2.5 dl.cremefraiche 9%
50 g.hakket løg
1 spsk.citron saft
10 bl.husblads
1.25 dl.Piskefløde
1 glas rød caviar
 
Opskrift:
Hæld vandet fra tunen og findel det hakket løgene cremefraiche og rød caviar tilsætter. piskefløden piskes stiv og vendes i. tilsæt den opløste husblads.

Massen hældes i form og stilles i køleskabet 2-3 timer. Pyntes med citron tomater caviar og dild

Tips:

Det kan være en god ide at støbe tunmussen i hvide engangs plastik krus da det er letter og pæner at andrette


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 16005 gange,
og udskrevet 391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu