Kransekagestykker med hvid glasur

Kransekagestykker med hvid glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Kransekagestykker med hvid glasur, billede 4 Kransekagestykker med hvid glasur, billede 1 Kransekagestykker med hvid glasur, billede 2 Kransekagestykker med hvid glasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.sukker
1.5 æggehvider, past.
600 g.ren rå marcipan
 
 Glasur:
150 g.Flormelis
0.5 spsk.Eddike
1 Æggehvide, pasteuriseret
 
Opskrift:
Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time, dette gøres for at opløse sukkeret så at kransekagestykkerne ikke knaser. Alternativt kan der bruges flormelis i stedet for sukker.

Sukkermassen æltes grundigt med marcipanen til en ensartet masse.

Marcipanmassen trilles til lange pølser på ca. 2 cm. Pølserne skæres i ca. 8 cm. Lange stykker som trykkes let sammen med 2 fingre til den klassiske kransekagefacon.

Kransekagestykkerne bages på bageplade beklædt med bagepapir ved 180 grader C. Alm. Ovn midt i ovnen 15-20 minutter.
Læg gerne en ekstra bageplade under for at undgå de bliver for mørke i bunden.

Glasur:
Flormelis og eddike røres sammen, tilsæt æggehvide lidt efter lidt til tilpas tykkelse.

Glasuren kommes i en sprøjtepose, hvor der klippes et lille hul. Glasuren sprøjtes over de helt kolde kransekager.


karakterer:
Opskriften er vist 8498 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu