Kransekagestykker med hvid glasur

Kransekagestykker med hvid glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 16 Pers.
KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Kransekagestykker med hvid glasur, billede 4 Kransekagestykker med hvid glasur, billede 1 Kransekagestykker med hvid glasur, billede 2 Kransekagestykker med hvid glasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
600 gram Ren rå marcipan
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
Opskrift:
Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time, dette gøres for at opløse sukkeret så at kransekagestykkerne ikke knaser. Alternativt kan der bruges flormelis i stedet for sukker.

Sukkermassen æltes grundigt med marcipanen til en ensartet masse.

Marcipanmassen trilles til lange pølser på ca. 2 cm. Pølserne skæres i ca. 8 cm. Lange stykker som trykkes let sammen med 2 fingre til den klassiske kransekagefacon.

Kransekagestykkerne bages på bageplade beklædt med bagepapir ved 180 grader C. Alm. Ovn midt i ovnen 15-20 minutter.
Læg gerne en ekstra bageplade under for at undgå de bliver for mørke i bunden.

Glasur:
Flormelis og eddike røres sammen, tilsæt æggehvide lidt efter lidt til tilpas tykkelse.

Glasuren kommes i en sprøjtepose, hvor der klippes et lille hul. Glasuren sprøjtes over de helt kolde kransekager.


karakterer:
Opskriften er vist 9614 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19790 (4712 kcal)
KJ pr. Pers. 1236 (294 kcal)
Vægt ialt 1140 gram
Vægt pr. Pers. 71 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1736 KJ (413 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 66.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu