kogte mosede kartofler175 g. kogte mosede kartofler
lidt
salt lidt salt
0.5
spsk.
fløde0.5 spsk. fløde
175
g.
hvedemel175 g. hvedemel
1.5
tsk.
bagepulver1.5 tsk. bagepulver
Fyld: Fyld:
75
g.
marcipan75 g. marcipan
75
g.
nougat75 g. nougat
Pensling: Pensling:
sammenpisket æg sammenpisket æg
tesukker tesukker
Opskrift:
rør sukker og smør luftigt, rør ægget i.
tilsæt de øvrige ting og ælt dejen sammen. rul den ud på meldrysset bord i 2 tallerkenstore cirkler. Skær hver cirkel i 8 trekanter. læg en lille klat marcipan og nougat på hver. rul giflerne sammen på den brede side og sæt dem på en plade. pensle dem med æg og drys tesukker på. Bag giflerne ca 10 min. ved 200 grader
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 8496 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider