Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bedstemorboller

Bedstemorboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : StoreD

Indsendt :





Ingredienser:
5 dl.kaffefløde el vand
1 knsp.safran opløst i vand
1250 g.hvedemel
100 g.sukker
100 g.smør
2 æg
50-100 g.gær
2 tsk.salt
 


Opskrift:

put alt i en røremaskine med stor skål og bland det hele sammen. (Du behøver heller ikke opløse gæren i noget.) hæv dejen 30-40 min. afhængig af mængden af gær. form bollerne og lad dem efterhæve på bageplade til dobbelt størelse. bages ved 225 grader i 10-15 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (28 stemmer)

Opskriften er vist 49333 gange,
og udskrevet 791 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-12-22 17:57:57
Jeg brugte 100 gram gær og lavede 40 pæne, store boller. de er bare gode, de helt rigtige, bløde mormorboller.


Signe og Michala  -  2009-01-12 15:20:33
Der står altså 10-15 min.


Your.Master  -  2008-12-16 15:54:50
Ej Marie du kunne da godt lige have smidt et billede af dem ind!!!


hulle  -  2008-05-07 07:36:34
de er lidt fedtede jeg er ikke sikker på at 10 min er nok


gv  -  2008-04-26 10:35:43
man hved sg da ikk hvor mange der bliver


  -  2007-09-23 15:58:03
Mener bollder deropppe ^


FB  -  2007-09-23 15:57:11
Køber dem tit i skolen de smager bare så mums (verdens bedste bollder)


kk  -  2007-02-19 16:37:52
hvor smager de bare godt!


tr  -  2007-02-11 12:44:01
ummmmmmmmm