Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sherry-nøddekage

Sherry-nøddekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.smør eller margarine
150 g.sukker
3 æg
200 g.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
50 g.cocktailbær
0.5 dl.sherry
50 g.afskallede groft knuste hasselnødder
 
 Pynt:
10 g.nødder afskallede
 
 Glasur
100 g.florsukker
1 spsk.sherry
1 spsk.vand
 


Opskrift:

Fedtstoffet blødgøres til en konsistens som mayonnaise, og røres godt med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen under stadig omrøring. Bagepulveret sigtes sammen med mel, cocktailbær og nødder tilsættes, og det hele røres hurtigt sammen under tilsætning af sherryen.

Massen fyldes i en smurt og raspet randform, der rummer ca. 1½ l. Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 30 minutter. Ovnen skal have den retter temperatur fra starten.

Efter bagningen vendes kagen ud på en bagerist eller lignende. Dekoreres med glasur og drysses med knuste nødder, medens glasuren endnu er fugtig.


Afskalning af hasselnødder: Hasselnødderne lægges i en lagkageform eller lignende, anbringes i en ovn ved 200 grader C i 5 minutter. Derved løsnes skallerne, som let fjernes ved gnidning.

Tips:

3 - 710




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5125 gange,
og udskrevet 52 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu