kog pasta efter pakkens anvisning pil løg og hak dem fint rens champingnonerne og skær dem i skiver sautèr løg, champingnoner med knust hvidløg på en pande med olie tilsæt de purerede tomater og lad sovsen simre i 5 min. smag til med salt og peber lad krappekødet dryppe af i en sigte og vend det i sovsne. vend den afdryppede pasta med sovsen og server straks
Tips:
purerede tomater kan erstattes af hakkede tomater eller hele flåede tomater
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9749 gange, og udskrevet 110 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider