friske eller frosne grønne bønner200 g. friske eller frosne grønne bønner
15
g.
smør/margarine15 g. smør/margarine
1.5
l.
suppe1.5 l. suppe
1
kvist
merian eller 1 laurbærblad1 kvist merian eller 1 laurbærblad
salt salt
0.5-1
peberfrugt0.5-1 peberfrugt
Opskrift:
Rens grønsagerne. Skær gulerødder og porrer i skiver og del blomkålen i små buketter. Bræk bønnerne i mindre stykker. Smelt fedtstoffet i en gryde, og svits gulerødder og bønner heri 1 min., uden at grønsagerne bruner. tilsæt suppe og krydderier. Kog suppen 15 min. tilsæt porrer og blomkål. Viderekog suppen, til grønsagerne er møre. Smag til med salt. Fjerne merian eller laurbærblad. Skær peberfrugten i tynde strimler. Drys dem over ved anretningen.
Tips:
21% protein - 42% fedt - 37% kulhydrat
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 41393 gange, og udskrevet 772 gange.
Kommentarer
Anna - 2009-01-25 20:43:20 Jeg brød mig ikke specielt meget om suppen! - men dem jeg spiste sammen med kunne lide den.. så det var super.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider