Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprøde asier

Sprøde asier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Asier

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
7 kg.asier
250 g.groft salt
 
 Lage:
2 l.eddike
9-12 dl.sukker
 dildskærme15-20
1 kogepose bl. syltekrydderier
300 g.skalotte- eller perløg
6 cm.peberrod
3 laurbærblade
1 spsk.konserveringsvæske
 


Opskrift:

Skræl asierne, flæk dem på langs og skrab kernerne ud med en ske. Læg dem med den buede side opad, lagvis med salt. Sæt dem koldt 12 timer. Tag asierne op og tør dem omhyggeligt helt tørre med et rent viskestykke. Læg dem lagvis i en rengjort krukke, med den buede side opad. Kog lagen sammen af eddike, sukker, løg og krydderier. Tag gryden af varmen, tilsæt konserveringsvæske og hæld den kogende lage over asierne. Læg en tallerken over, så asierne holdes under lagen. Tilbind strak. Smager bedst efter 1 måned.

Tips:

Syltekrydderierne og peberroden fjernes efter 2 mdr., for at asierne ikke skal blive for stærke.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 32300 gange,
og udskrevet 1003 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

noel  -  2015-10-05 14:51:15
Lad ikke lagen være for varm, så bliver de hurtigt klare og bløde, og husk lidt atamon eller andet konservering hvi de skal gemmes ,,, kan sagtens holde sig 1 år og stadig sprøde